KONČAR - Distributivni i specijalni transformatori

Regionalni smo lider u proizvodnji srednjih energetskih, distributivnih i specijalnih transformatora. Nalazimo se među prvih deset najboljih europskih proizvođača transformatora snage do 160 MVA i napona do 170 kV.

KONČAR D&ST

Dionice

Dionice KONČAR - D&ST-a uvrštene su na kotaciju javnih dioničkih društava Zagrebačke burze pod oznakom KODT (za redovne dionice) i KODT2 (za povlaštene dionice). Nominalni iznos temeljnog kapitala KONČAR D&ST d.d. iznosi 20.449.280 eura i sastoji se od 511.232 dionice. Nominalna vrijednost jedne dionice iznosi 40 eura. Temeljni kapital sastoji se od 388.376 redovnih dionica (KODT R-A) i 122.856 dionica bez prava glasa (KODT P-A). Dionice su izdane u nematerijalnom obliku. Dionički kapital je plaćen u punom iznosu.

KODT-R-A
O dionici
KODT-R-A
10 najvećih dioničara
KODT-P-A
O dionici
KODT-P-A
10 najvećih dioničara

Ovdje smo za sva pitanja iz područja odnosa s investitorima.

Ako si u potrazi za informacijom, imaš upit ili prijedlog suradnje, ne ustručavaj se kontaktirati nas. Možeš se javiti našem specijalistu putem e-maila ili direktno stručnom timu putem forme. 

Kontakt e-mail: pitanja.dionicara@koncar-dst.hr

Javi nam se
Končar

Kontakt

Javi nam se putem forme u nastavku i ostvarimo suradnju već danas.

Potvrđujem da sam pročitao/la i da prihvaćam Politiku privatnosti za korištenje podataka dostavljenih putem ovog obrasca

KONČAR - Distributivni i specijalni transformatori
Josipa Mokrovića 8, 10090 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 3783 777
E-mail: info@koncar-dst.hr