Investitori
Investitori

Stalan pristup informacijama

Pravovremeno i kontinuirano osiguravamo pristup informacijama o svom radu i djelovanju zanimljivih financijskoj javnosti. U prošloj smo godini isporučili proizvode i usluge u vrijednosti 894,1 milijuna eura u 90 zemalja svijeta.

Investitori

KONČAR - Elektroindustrija

Javi nam se putem forme u nastavku i ostvarimo suradnju već danas.

Potvrđujem da sam pročitao/la i da prihvaćam Politiku privatnosti za korištenje podataka dostavljenih putem ovog obrasca

KONČAR – Elektroindustrija d.d.
Fallerovo šetalište 22, 10000 Zagreb, Hrvatska
Kontakt odjela marketinga i korporativnih komunikacija: +385 1 3655 974
Kontakt za ostale upite: +385 1 3655 555
Fax: +385 1 3667 602
E-mail: marketing@koncar.hr

Važne obavijesti za investitore
Važne obavijesti za investitore

Saznaj sve relevantne informacije na jednom mjestu, od najava održavanja i materijala sa sjednica Glavne skupštine do financijskih izvješća, prezentacija i ostalih aktualnih vijesti.

Dionice
Dionice

Dionica KONČAR – Elektroindustrije d.d. za proizvodnju i usluge nalazi se u kotaciji Službenog tržišta Zagrebačke burze. Dionica je uvrštena na Zagrebačku burzu 2003. godine i označava je simbol KOEI-R-A.

Financijski izvještaji
Financijski izvještaji

Pristupi informacijama o poslovanju KONČAR – Elektroindustrije d.d. za proizvodnju i usluge kao matice grupe i poslovanju Grupe KONČAR.

Prezentacije
Prezentacije

Kvartalni i godišnji izvještaji o poslovanju KONČARA u formi prezentacija. Datoteke su dostupne u PDF formatu i slobodne su za preuzimanje i spremanje.

Korporativno upravljanje
Korporativno upravljanje

Pravila za odgovorno upravljanje, određivanje procedure korporativnog upravljanja koja se temelji na prepoznatljivim usvojenim međunarodnim standardima i nadzor nad vođenjem poslova.

Kalendar korporativnih događanja
Kalendar korporativnih događanja

U skladu s dobrom praksom korporativnog upravljanja ovdje možeš pronaći planirane datume važnih poslovnih događanja.

Ovdje smo za sva pitanja iz područja odnosa s investitorima

Ako si u potrazi za informacijom, imaš upit ili prijedlog, ne ustručavaj se kontaktirati nas. Javi se našem specijalistu za odnose s investitorima putem e-maila ili direktno stručnom timu putem forme.

 

Kontakt e-mail: ir@koncar.hr

Javi nam se
Končar