Skip to main content

KONČAR - Distributivni i specijalni transformatori

Regionalni smo lider u proizvodnji srednjih energetskih, distributivnih i specijalnih transformatora. Nalazimo se u vrhu najboljih europskih proizvođača transformatora snage do 160 MVA i napona do 170 kV.

KONČAR D&ST

Odgovorno informiranje investitora

Pravovremeno i kontinuirano investitorima osiguravamo pristup informacijama o našim poslovnim aktivnostima. Gradimo dugoročne odnose s našim kupcima i dobavljačima te nudimo energetski učinkovita i sigurna rješenja.

Važne obavijesti za investitore
Važne obavijesti za investitore

Saznaj sve relevantne informacije na jednom mjestu, od najava održavanja i materijala sa sjednica glavne skupštine do financijskih izvješća, ugovora, prezentacija i ostalih aktualnih vijesti.

Dionice
Dionice

Dionice KONČAR - Distributivnih i specijalnih transformatora d.d. uvrštene su na kotaciju javnih dioničkih društava Zagrebačke burze pod oznakom KODT i KODT2.

Financijski izvještaji
Financijski izvještaji

Pristupi informacijama o financijskom poslovanju kroz tromjesečna i godišnja financijska izvješća.

Korporativno upravljanje
Korporativno upravljanje

Pravila za odgovorno upravljanje, određivanje procedure korporativnog upravljanja koje se temelji na prepoznatljivim usvojenim međunarodnim standardima te nadzor nad vođenjem poslova.

Ovdje smo za sva pitanja iz područja odnosa s investitorima.

Ako si u potrazi za informacijom, imaš upit ili prijedlog suradnje, ne ustručavaj se kontaktirati nas. Možeš se javiti našem specijalistu putem e-maila ili direktno stručnom timu putem forme. 

Kontakt e-mail: pitanja.dionicara@koncar-dst.hr

Javi nam se
Končar

Kontakt

Javi nam se putem forme u nastavku i ostvarimo suradnju već danas.

Potvrđujem da sam pročitao/la i da prihvaćam Politiku privatnosti za korištenje podataka dostavljenih putem ovog obrasca

KONČAR - Distributivni i specijalni transformatori
Josipa Mokrovića 8, 10090 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 3783 777
E-mail: info@koncar-dst.hr