Ugostili smo studente FER-a

Ugostili smo studente Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) pod stručnim vodstvom prof. dr. sc. Stjepana Stipetića, sa Zavoda za elektrostrojarstvo i automatizaciju.

Tom prigodom je Bojan Jakovljević, mag. ing. el., pripremio stručnu prezentaciju kojom su studentima predstavljene regulative vezane uz korisnost elektromotora, razvoj i dizajn IE4 serije asinkronih motora, noviteti u dizajnu i proizvodnji, razvoju EC ventilatora te projekt specijalnog elektromotora.

Studenti FER-a

Uz prezentaciju i interaktivne razgovore studentima je omogućen obilazak tvornice, uz stručno vodstvo Marine Medić, mag. ing. el. 

Cilj prezentacije i obilaska proizvodnje bio je dati odgovore kako približiti teoriju i praksu na temu razvoja proizvoda, s obzirom na složenost procesa i etape razvoja, uz jasnu strategiju za ostvarivanje željenih ciljeva, odnosno realizaciju ideje do proizvoda ili usluge.

Radujemo se sinergiji između akademske zajednice i realnog sektora, s obzirom na to da smo strastveni u inspiriranju i podršci novim generacijama i već se veselimo sljedećem sličnom posjetu.