Neprekidno osposobljavamo i zapošljavamo mlade ljude

Naši motori su jedinstveni – baš kao i mi!

Ponosni smo na visokokvalificirani tim ljudi koji osigurava kvalitetu proizvoda i usluga prepoznatu i cijenjenu diljem svijeta.

Neprekidno osposobljavamo i zapošljavamo mlade ljude koji nakon završnih fakulteta imaju priliku učiti, nadograđivati teorijsko znanje i stjecati praktično iskustvo.

Jedan od njih bio je Josip Vlahović Babić. Ovaj 32-godišnjak započeo je svoj put u našoj tvrtki prije 7 godina te je i dalje ponosan član naše zajednice. Zadužen je za LEAN unutar područja Projektiranje i Elektrotehnologija. Opseg njegovih aktivnosti uključuje optimizaciju tijeka rada i tehnologije, kao i nove investicije.

Josip Vlahović Babić

Koja je vaša uloga u poduzeću?

Moja je uloga ponajviše usmjerena na projektiranje motora, kao i upravljanje investicijama. Zadaci uključuju istraživanje, odabir i praćenje investicija koje odgovaraju ciljevima, profilu rizika i vremenskim okvirima.

 

Kako biste opisali poslovnu kulturu?

Prije svega kao prijateljsku, izazovnu i profesionalnu. Nakon sedam godina sa sigurnošću mogu reći da sam okružen stabilnom korporativnom kulturom koja uključuje otvorenu komunikaciju, međusobno poštovanje, zajedničke ciljeve i predanost rastu i razvoju zaposlenika.

 

Kako provodite slobodno vrijeme?

Veseli me da postoji dosta aktivnosti koje tvrtka pruža izvan posla. Primjerice, jednom tjedno igramo nogomet, a često koristim i besplatnu članarinu u šahovskom klubu.