Zlatni ključ za najboljeg velikog izvoznika u 2021. godini

Na 17. konvenciji Hrvatskih izvoznika i 15. dodjeli nagrada Zlatni ključ dodijeljen nam je još jedan Zlatni ključ u kategoriji najbolji veliki izvoznik u 2021. godini.

Zlatni ključ je nagrada Hrvatskih izvoznika koja se dodjeljuje za izvoznu izvrsnost.  Od 2008. godine primili smo ih ukupno osam, u raznim kategorijama izvoznika, te jedan Platinasti ključ 2014. godine kao posebnu nagradu za izvozni kontinuitet, uvijek nalazeći svoje mjesto među najboljim hrvatskim gospodarstvenicima. Kao i sve prijašnje, ova nagrada rezultat je rada i zalaganja svih naših zaposlenika, cjelokupnog menadžmenta i najbližih suradnika. Svima njima najiskrenije zahvaljujemo i čestitamo!

Godina 2021. bila je vrlo izazovna, nastavljajući niz zahtjevnih godina i vremena u kojima živimo i sada. Kroz godinu smo, unatoč nepredvidivim uvjetima, narušenim lancima dobave, zatvaranjima i ograničenjima, vrlo brzo prilagodili poslovanje, čime smo ga ne samo održali, već i ojačali te ujedno povećali broj zaposlenika.

Zahvaljujući dobrim preduvjetima, digitalizaciji u koju sustavno ulažemo, ulaganju u razvoj, edukaciju i motivaciju zaposlenika, ulaganju u inoviranje proizvoda i proizvodnih procesa, optimiziranju proizvodnje, uspjeli smo održati konkurentnost, kvalitetu proizvoda i ukupno uspješno poslovanje.

Naposljetku, kupci su to prepoznali i nagradili. U 2021. godini ostvarili smo najbolje poslovne rezultate do sada.

Ova nagrada nam je poticaj za daljnji rad i razvoj te se nadamo da ćemo se idući puta naći u sličnoj i još jačoj konkurenciji svi zajedno na dobrobit hrvatskog gospodarstva.

U okviru konvencije održana je panel rasprava na temu “Izazovi izvozne izvrsnosti” na kojoj je sudjelovao i naš predsjednik Uprave Vanja Burul.