Zlatni ključ za najboljeg izvoznika u Austriju 2019.

Proglašeni smo najboljim izvoznikom u Austriju za 2019. godinu. Zlatni ključ uručen je Ivanu Klapanu, predsjedniku Uprave D&ST-a na 13. dodjeli nagrade, održanoj 8. rujna, u sklopu 15. konvencije Hrvatskih izvoznika na temu Utjecaj korona krize na hrvatsko gospodarstvo i izvoz.

Zlatni ključ

„Na austrijskom tržištu transformatora prisutni smo već više desetljeća. Usmjerenim tržišnim aktivnostima i razvojem proizvoda za kupce u Austriji prodaja je stalno rasla da bi posljednjih godina prešla u dvoznamenkaste iznose u milijunima eura. Na ovom zahtjevnom tržištu prodajemo distributivne uljne transformatore, srednje energetske i specijalne transformatore. Drago nam je da su rezultati prodaje u Austriju prepoznati kao najbolji među hrvatskim izvoznicima te se nadamo da će dosadašnje isporuke svojom kvalitetom i profesionalnošću biti dobra osnova za nastavak rastućeg trenda isporuka na to tržište“, rekao je Ivan Klapan.

D&ST je dobitnik nekoliko Zlatnih ključeva: 2008. u kategoriji najboljeg velikog izvoznika, kao i 2010. godine, kada smo proglašeni i najboljim izvoznikom u Nigeriju, 2009. i 2011. godine za najboljeg velikog izvoznika u Ujedinjene Arapske Emirate, a 2014. pripali su nam Platinasti ključ u kategoriji najboljega izvoznika u kontinuitetu i Plaketa kao najizvrsnijem izvozniku među nagrađenima tom nagradom.