Odlazak Ivana Klapana, predsjednika Uprave u mirovinu

Danas, 31. ožujka 2021. posljednji je radni dan Ivana Klapana kao predsjednika Uprave KONČAR - Distributivnih i specijalnih transformatora. Evo što je želio podijeliti na kraju dugog i uspješnog radnog vijeka.

„I evo dođe vrijeme…
Kao što je objavljeno u prosincu 2020. kroz odluke Nadzornog odbora, s 31. 3. 2021. završavam mandat predsjednika Uprave KONČAR - D&ST d.d.

Bio je to put od 30 godina usmjeren prema postavljenom cilju još na početku – biti među najboljima u Europi u razvoju, prodaji i proizvodnji distributivnih, srednjih energetskih i specijalnih transformatora.

Na tom dugom putu jasan cilj omogućavao je da se i u teškim i izazovnim situacijama posao radi s poštovanjem i zadovoljstvom.

Pri tom je bilo puno razgovora, pregovora i poznanstava što je činilo veliko dodatno životno bogatstvo.

U slučaju da je u našim kontaktima bilo obostranog zadovoljstva, zajedno ga dijelimo.

U slučaju da sam povrijedio nekoga – isto nije bilo sa zlom namjerom…

Obzirom na posebne uvjete s pandemijom COVID-19 te kako mi nije moguće s mnogima osobno se pozdraviti, snimljen je kratki video na koji je veza u nastavku.

U filmu se pokušala dati suština ove naše transformatorske priče u Hrvatskoj od samog početka, posebno zadnjih 30 godina u kojem sam zajedno sa svim zaposlenima u D&ST-u nastojao doprinijeti ostvarenju započete vizije te uvjerenje u budući uspješan nastavak ove dobre priče s Upravom sastavljenom s Vanjom kao predsjednikom Uprave te Martinom, Petrom, Dominikom i Petrom.

Vjerujući da će i svaki budući susret s vama – sad bez opterećenja poslovnim interesima – biti na obostrano zadovoljstvo“

S velikim poštovanjem,

Ivan Klapan

vjerni navijač KONČAR D&ST-a

Video file