KONČAR podržao nastup Hrvatske na svjetskoj izložbi EXPO Dubai 2020

Tema EXPO 2020 je Connecting Minds, Creating the Future, a hrvatski paviljon nalazi se unutar tematskog parka Mobility. Tema hrvatskog nastupa je Croatia – Inspiring Great Minds.

EXPO 2020, koji se održava od 1. listopada 2021. do 31. ožujka 2022. godine očekuje 25 milijuna posjetitelja od čega 70% međunarodnih i 30% lokalnih. Izložba je namijenjena poslovnoj zajednici, državnim i javnim institucijama, individualnim posjetiteljima, a na njoj sudjeluju 192 zemlje svijeta. Riječ je o jedinstvenoj platformi gdje će sudionici moći prikazati i ispričati svoju priču i širem broju virtualnih posjetitelja pa se očekuje kako će EXPO 2020 imati doseg od više od 3 milijarde pojedinaca, što je velika prilika za sve sudionike koju je prepoznao i KONČAR.

EXPO 2020, Middle East Energy, Dubai

Tema EXPO 2020 je Connecting Minds, Creating the Future, a hrvatski paviljon nalazi se unutar tematskog parka Mobility. Tema hrvatskog nastupa je Croatia – Inspiring Great Minds. Kroz ovu temu Hrvatska će se predstaviti kao zemlja inovativnih projekata, ideja, izuma i kreativnih pojedinaca koji su zbog želje za izazovima i otvorenosti prema novom, postigli svjetsku prepoznatljivost.

Hrvatski dan u sklopu EXPO 2020 održat će se 6. ožujka 2022. godine, a već sljedećeg dana otvara se i Middle East Energy Dubai 2022., najveći energetski sajam za područje Bliskog istoka, sjeverne Afrike i Azije, na kojem KONČAR sudjeluje već niz godina. Tako će na sajmu Middle East Energy KONČAR od 7. do 8. ožujka na svom izložbenom prostoru predstaviti najvažnije proizvode i usluge.

Vidimo se u Dubaiju!

Prijavi se na KONČAR newsletter

Zanima te na čemu trenutno radimo, na koja tržišta najviše izvozimo, koliko smo društveno odgovorni i zašto su naši zaposlenici naša najveća vrijednost?

Prijavi se na KONČAR news i svaki mjesec budi u toku sa svim našim postignućima i iskoracima.

Prijavi se
KONČAR Newsletter

Vezane vijesti

Možda će Vas zanimati i ove vijesti.

Još jedna uzastopna godina izvrsnih poslovnih rezultata
Financije
Još jedna uzastopna godina izvrsnih poslovnih rezultata

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora KONČARA usvojeni su revidirani financijski rezultati koji su potvrdili da je poslovna 2023.

KONČAR obilježio 103. obljetnicu poslovanja
Održivost
KONČAR obilježio 103. obljetnicu poslovanja

KONČAR je 103. obljetnicu poslovanja obilježio vrijednim donacijama te nastavkom suradnje s Tehničkim veleučilištem u Zagrebu.

KONČAREV PROZA Station prvi na svijetu ostvario certifikat za kibernetičku sigurnost prema međunarodnom standardu sigurnosti
Poslovanje
KONČAREV PROZA Station prvi na svijetu ostvario certifikat za kibernetičku sigurnost prema međunarodnom standardu sigurnosti

KONČAR - Digitalu dodijeljen je certifikat za kibernetičku sigurnost.