KONČAR podržao nastup Hrvatske na svjetskoj izložbi EXPO Dubai 2020

Tema EXPO 2020 je Connecting Minds, Creating the Future, a hrvatski paviljon nalazi se unutar tematskog parka Mobility. Tema hrvatskog nastupa je Croatia – Inspiring Great Minds.

EXPO 2020, koji se održava od 1. listopada 2021. do 31. ožujka 2022. godine očekuje 25 milijuna posjetitelja od čega 70% međunarodnih i 30% lokalnih. Izložba je namijenjena poslovnoj zajednici, državnim i javnim institucijama, individualnim posjetiteljima, a na njoj sudjeluju 192 zemlje svijeta. Riječ je o jedinstvenoj platformi gdje će sudionici moći prikazati i ispričati svoju priču i širem broju virtualnih posjetitelja pa se očekuje kako će EXPO 2020 imati doseg od više od 3 milijarde pojedinaca, što je velika prilika za sve sudionike koju je prepoznao i KONČAR.

EXPO 2020, Middle East Energy, Dubai

Tema EXPO 2020 je Connecting Minds, Creating the Future, a hrvatski paviljon nalazi se unutar tematskog parka Mobility. Tema hrvatskog nastupa je Croatia – Inspiring Great Minds. Kroz ovu temu Hrvatska će se predstaviti kao zemlja inovativnih projekata, ideja, izuma i kreativnih pojedinaca koji su zbog želje za izazovima i otvorenosti prema novom, postigli svjetsku prepoznatljivost.

Hrvatski dan u sklopu EXPO 2020 održat će se 6. ožujka 2022. godine, a već sljedećeg dana otvara se i Middle East Energy Dubai 2022., najveći energetski sajam za područje Bliskog istoka, sjeverne Afrike i Azije, na kojem KONČAR sudjeluje već niz godina. Tako će na sajmu Middle East Energy KONČAR od 7. do 8. ožujka na svom izložbenom prostoru predstaviti najvažnije proizvode i usluge.

Vidimo se u Dubaiju!

Prijavi se na KONČAR newsletter

Zanima te na čemu trenutno radimo, na koja tržišta najviše izvozimo, koliko smo društveno odgovorni i zašto su naši zaposlenici naša najveća vrijednost?

Prijavi se na KONČAR news i svaki mjesec budi u toku sa svim našim postignućima i iskoracima.

Prijavi se
KONČAR Newsletter

Vezane vijesti

Možda će Vas zanimati i ove vijesti.

KONČAR zaključio prvo polugodište 2024. s novim rekordno visokim prihodima, neto dobiti i stanjem otvorenih narudžbi
Financije
KONČAR zaključio prvo polugodište 2024. s novim rekordno visokim prihodima, neto dobiti i stanjem otvorenih narudžbi

Daljnji rast svih poslovnih pokazatelja

Novi vlakovi za povezivanje Splita i Zagreba
Poslovanje
Novi vlakovi za povezivanje Splita i Zagreba

Potpisan ugovor o kupoprodaji elektrodizelskih motornih vlakova

KONČAR i Siemens Energy učvrstili partnerske odnose novim zajedničkim ulaganjem
Poslovanje
KONČAR i Siemens Energy učvrstili partnerske odnose novim zajedničkim ulaganjem

Nastavak snažne suradnje dviju europskih kompanija u elektroenergetskoj industriji